Close
Reduceri!

Sapun Amour Gitan

15.00 lei

Sapun natural handmade Este un sapun exfoliant care iti va aminti de aromele si mirosurile mediteraneene. Foloseste-l in fiecare zi pentru un ten mai radios, mai sanatos, perfect echilibrat si fara acnee. Combina intr-un mod armonios proprietatile antibacteriene si antioxidante ale cimbrului cu cele ale cuisoarelor si scaiul dracului. Are efect de echilibrare a pH-ului, curata in profunzime, purifica si echilibreaza nivelul uleiurilor pielii. Este recomandat pentru tenul gras, matur, combinat si chiar acneic.
Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Este parfumat cu ulei esential de lavanda.

100 în stoc

SKU: S489 Categorie: Product ID: 1259

Descriere

Compozitie:  Ulei de nuca presat la rece,  extract de cimbru, extract de cuisoare, extract de scaiul dracului

Recomandari:  Sapun natural handmade Este un sapun exfoliant care iti va aminti de aromele si mirosurile mediteraneene. Foloseste-l in fiecare zi pentru un ten mai radios, mai sanatos, perfect echilibrat si fara acnee. Combina intr-un mod armonios proprietatile antibacteriene si antioxidante ale cimbrului cu cele ale cuisoarelor si scaiul dracului. Are efect de echilibrare a pH-ului, curata in profunzime, purifica si echilibreaza nivelul uleiurilor pielii. Este recomandat pentru tenul gras, matur, combinat si chiar acneic.
Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Este parfumat cu ulei esential de lavanda.

  1. Formeaza o spuma generoasa si fina;
  2. Curata bine si hidrateaza;
  3. Poate fi folosit atat pentru par, maini, cat si pentru corp;
  4. Lasa pielea moale, fina si catifelata;

CIMBRUL – are efecte antimicrobiene, dezinfectante și antioxidante. Este folosit pentru spălarea și curățarea rănilor și proceselor inflamatorii. Proprietățile sale sunt apreciate pentru pielea cu producție crescută de sebum și ajută la combaterea acneei. De asemenea, este eficient împotriva căderii părului. Hrănește rădăcinile părului, are efecte antiseptice, deci combate mătreața.

CUISOAREpoate ajută la combaterea semnelor de anti-îmbătrânire. Proprietățile stimulante ale extractului de cuisoare exfoliază pielea moartă și crește fluxul de sânge, ceea ce ajută la redarea aspectului tânăr al pielii tale. Cuisoarele se afla pe prima pozitie in cadrul listei cu produse antioxidante. Potrivit scalei ORAC – „oxigen radical absorbance capacity”/capacitatea de absorbtie a radicalilor liberi ai oxigenului – pudra de cuisoare atinge o valoare de 314.446 unitati/100g. Planta reprezinta una dintre cele mai bogate surse de compusi fenolici, cum ar fi eugenol, acetat de eugenol si acid galic, avand un mare potential pentru aplicatii farmaceutice, cosmetice, alimentare si agricole.

SCAIUL DRACULUI – celule stem din planta scaiul dracului sustin productia celulelor stem la nivelul epidermei, care se regasesc printre altele si in stratul bazal. Protejeaza celulele stem ale pielii, sprijina procesele de regenerare si protectie.

ULEIUL DE COCOS  face parte din cele mai vechi ritualuri de infrumusetare din lume. Contine acizi grasi esentiali, bogat in antioxidanti, vitamina E si Proteine. Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și vitamina E. Se remarcă prin proprietățile excelente de hidratare, având capacitatea de a întări flexibilitatea și elasticitatea pielii. Păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici.

Beneficiile uleiului de cocos:

  • Nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare
  • Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

ULEIUL DE PALMIER contine:

  • grasimi saturate: aproximativ 50% din compozitia sa. Acestea pot afecta nivelul de colesterol din organism si pot contribui la cresterea riscului de boli cardiovasculare.
  • grasimi mononesaturate: acestea sunt considerate mai sanatoase decat grasimile saturate si pot ajuta la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale.
  • grasimi polinesaturate: uleiul de palmier contine intr-o masura mai mica grasimi polinesaturate. Acestea includ acizii grasi Omega-6 si Omega-3, care sunt esentiali pentru sanatatea noastra.
  • vitamina E: uleiul de palmier este o sursa buna de vitamina E, un antioxidant puternic. Vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi si contribuie la sanatatea pielii si a sistemului imunitar.

Uleiul de palmier  este recunoscut ca un excelent emolient utilizat în multe produse naturale de îngrijire a pielii. Când este încălzit, uleiul de palmier este fantastic pentru masaje cu ulei fierbinte și produse de îngrijire a părului. Bun pentru masaj.  Palmierul este un emolient foarte puternic, și datorită profilului său bogat de acizi grași și conținutului ridicat de beta-caroten, este hrănitor. Utilizat în tratamentul pielii uscate și deteriorate, acnee, eczeme, psoriazis și vergeturi.  Un excelent emolient/ lubrifiant.

ULEIUL DE MASLINE  are proprietati antiinflamatorii care previn imbatranirea celulelor. Datorita continutului de  hidroxitirosol (polifenol), vitamine si antioxidanti, uleiul de masline confera stralucire pielii si amelioreaza ridurile. Se recomanda introducerea uleiului de masline in alimentatie si / sau aplicarea directa pe piele pentru a beneficia de aceste proprietati.  Daca sunteti predispusi sa dezvoltati acnee, folosirea unui sapun pe baza de ulei de masline poate incetini aparitia acneei. Pielea uscata provocata de tratamente anti-acneice sau de expunerea la conditii meteo dure poate fi ameliorata cu ajutorul uleiului de masline. Fiind o sursa buna de vitamina E si alti antioxidanti, uleiul de masline ajuta, de asemenea, la grabirea vindecarii ranilor si la combaterea infectiilor sau dezechilibrelor hormonale care pot duce la acnee, eczema si alte afectiuni ale pielii. Compozitia uleiului de masline restaureaza bariera lipidica naturala a epidermei, cu efect emolient si cicatrizant.

ULEIUL DE RICIN  mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.

      Beneficiile uleiului de ricin:

  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creșterea părului
  • emolient și nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • ușor cicatrizant și calmant
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic

UNT DE SHEA  Deoarece conține multe vitamine și acizi grași, untul de shea are numeroase beneficii pentru ten și pentru păr, asigurând o hidratare foarte eficientă și de durată. Este recomandat în special pentru persoanele care au o piele foarte uscată, deoarece protejează uleiurile naturale secretate de piele.

Poate fi utilizat însă pentru orice tip de ten, pentru că nu blochează porii și nici nu irită pielea. Totodată, imediat ce este aplicat, untul de shea este absorbit foarte repede în piele, astfel încât nu lasă urme grase. Mai mult chiar, echilibrează nivelul de sebum, astfel încât poate fi folosit fără riscuri inclusiv pentru hidratarea tenului acneic sau gras. Tot datorită proprietăților sale hidratante, untul de shea poate fi utilizat pentru păr, deoarece previne apariția mătreții și uscarea scalpului. Datorită substanțelor pe care le conține, untul de shea reduce inflamația de la nivelul pielii, ajutând astfel în lupta împotriva acneei. De asemenea, reduce iritațiile provocate de factorii agresivi din mediu (poluare, vânt) și ameliorează simptomele care apar în cazul unor afecțiuni dermatologice inflamatorii, cum sunt eczemele, dermatitele sau psoriazisul. Untul de shea are și importante proprietăți antibacteriene și antifungice, putând fi utilizat ca adjuvant în tratarea unor infecții ale pielii provocate de ciuperci.

Având proprietăți hidratante și antioxidante deosebite, acest produs ajută la regenerarea pielii, deoarece stimulează producția naturală de colagen. Astfel, este recomandat pentru ameliorarea ridurilor, a cicatricelor și vergeturilor. Untul de shea poate fi utilizat și pentru ameliorarea arsurilor superficiale, deoarece stimulează regenerarea pielii și reduce inflamația. În plus, poate fi utilizat ca produs cu factor de protecție solară în cazul unei expuneri moderate la soare, deoarece are SPF de aproximativ 3-4.

ULEIUL DE NUCA  Ulei de nuca, presat la rece, pentru toate tipurile de piele si par. Uleiul conține și vitamina E care hidratează, catifelează si atenueaza ridurile si liniile fine, hidrateaza si atenueaza cearcanele.  Are o textura lejera fiind recomanda atat pentru ten matur, uscat, deshidratat, ridat, cat si pentru tenul mixt, gras.

Uleiul de nucă este un izvor constant al antioxidanților și vitaminelor B, previne îmbătrânirea prematură a pielii.. Ambele apără pielea față de stresul oxidativ, reduce pagubele cauzate de radicalii liberi. Datorită conținutului său de vitamina E ajută la menținerea pielii suple, flexibile și tinere. Datorită Omega 3 și 6 din compoziție este potrivit tratării pielii terne, uscate, cu eczeme, care va fi hidratat la nivel celular. Totodată, are efect de tonifiere și de regenerare. Este o resursă bogată de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu. Datorită antioxidanților din compoziție, uleiul de nucă protejează pielea de efectele negative ale radicalilor liberi. Hidratează pielea după expunerea la soare. Recomandat pentru pielea matură, uscată, deshidratată, iritată, afectată de eczeme, psoriazis.

Uleiul de nucă se poate folosi și pentru hidratarea părului. Bogat în Omega 3 și vitamina E, uleiul hidratează părul, previne căderea și menține scalpul curat, fară mătreață. Uleiul de nucă este, de asemenea, bogat în potasiu care reglează circulația și stimulează creșterea părului. Recomandat pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Gramaj: 80 gr

Informații suplimentare

Amour gitan

Ajuta tenul gras, matur, obosit

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun Amour Gitan”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

S-ar putea să-ți placă și…