Close
Reduceri!

Sapun Parfumul Marii

15.00 lei

Este soluția ideală pentru detoxifiere, hidratare și revitalizare  Sapunul de sare face posibil ca pielea noastra sa se regenereze de la sine, fara alte creme sau cosmetice.

Pielea uscata obisnuita nu este o conditie medicala serioasa, dar poate cauza disconfort si poate fi inestetica, transformand celulele rotunde in celule zbarcite si determinand aparitia ridurilor. Conditii mai serioase ale pielii uscate, pot fi uneori desfigurante si pot cauza probleme psihologice.

Din fericire majoritatea problemelor pielii uscate determinate de factori de mediu pot fi controlate partial sau in intregime. Acesti factori de mediu includ expunerea la vreme foarte calda sau rece, folosirea pe perioade lungi a aerului conditionat sau a incalzirii si imbaierea excesiva.

Problemele severe sau cronice ale pielii uscate pot necesita consult dermatologic. Pana la consultul dermatologic, pentru masurile de prevenire a problemelor va recomandam acest produs minunat sapunul de sare.

Efectele benefice ale sapunului de sare: optimizeaza valoarea pH-ului pielii, tratarea celulitei, face sa dispara mirosurile corpului, este antiinflamator, activeaza metabolismul, circulatia sangelui, pentru piele uscata si ca prin farmec face ca pielea noastra sa fie mai tanara.

100 în stoc

SKU: S492 Categorie: Product ID: 1292

Descriere

Compozitie:   Ulei de nuca presat la rece,  sare marina, unt de shea, menthol

Recomandari:  Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Nu este parfumat, mirosul fiind unul natural.  Cicatrizant, hidratant, regleaza secretia de sebuum. Cand sa utilizati sapunul de sare: Dupa epilare / barbierit, deoarece calmeaza pielea iritata. Ajută la menținerea echilibrului de umiditate al pielii. Elimină impuritățile și celulele moarte ale pielii.

  1.   Formeaza o spuma generoasa si fina;
  2.   Curata bine si hidrateaza;
  3.   Poate fi folosit atat pentru par, maini, cat si pentru corp;
  4.   Lasa pielea moale, fina si catifelata;

SARE MARINA – „În mod natural, sarea conține minerale precum potasiu, magneziu și calciu, care pot ajuta la reducerea inflamației, iluminează și tonifiază pielea”, declară medicul dermatolog Joshua Zeichner pentru womenshealthmag.com. Sarea de mare este în același timp un exfoliant excelent și are proprietăți antimicrobiene.  Sarea ajută la eliminarea scuamelor formate pe pielea capului și în același timp stimulează circulația sanguină. Absoarbe excesul de sebum și previne dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor care duc la apariția mătreții. Sarea absoarbe toxinele și excesul de sebum, curățând porii în profunzime. Conținutul de minerale din sare reface bariera protectoare a pielii și o ajută să se mențină hidratată. Sarea este un exfoliant natural care te ajută să elimini acumularea de celule moarte de pe piele. Conține minerale care au efect emolient și care refac nivelul de hidratare al pielii.

ULEIUL DE COCOS  face parte din cele mai vechi ritualuri de infrumusetare din lume. Contine acizi grasi esentiali, bogat in antioxidanti, vitamina E si Proteine. Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și vitamina E. Se remarcă prin proprietățile excelente de hidratare, având capacitatea de a întări flexibilitatea și elasticitatea pielii. Păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici.

Beneficiile uleiului de cocos:

  • Nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare
  • Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

ULEIUL DE PALMIER contine:

  • grasimi saturate: aproximativ 50% din compozitia sa. Acestea pot afecta nivelul de colesterol din organism si pot contribui la cresterea riscului de boli cardiovasculare.
  • grasimi mononesaturate: acestea sunt considerate mai sanatoase decat grasimile saturate si pot ajuta la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale.
  • grasimi polinesaturate: uleiul de palmier contine intr-o masura mai mica grasimi polinesaturate. Acestea includ acizii grasi Omega-6 si Omega-3, care sunt esentiali pentru sanatatea noastra.
  • vitamina E: uleiul de palmier este o sursa buna de vitamina E, un antioxidant puternic. Vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi si contribuie la sanatatea pielii si a sistemului imunitar.

Uleiul de palmier  este recunoscut ca un excelent emolient utilizat în multe produse naturale de îngrijire a pielii. Când este încălzit, uleiul de palmier este fantastic pentru masaje cu ulei fierbinte și produse de îngrijire a părului. Bun pentru masaj.  Palmierul este un emolient foarte puternic, și datorită profilului său bogat de acizi grași și conținutului ridicat de beta-caroten, este hrănitor. Utilizat în tratamentul pielii uscate și deteriorate, acnee, eczeme, psoriazis și vergeturi.  Un excelent emolient/ lubrifiant.

ULEIUL DE MASLINE  are proprietati antiinflamatorii care previn imbatranirea celulelor. Datorita continutului de  hidroxitirosol (polifenol), vitamine si antioxidanti, uleiul de masline confera stralucire pielii si amelioreaza ridurile. Se recomanda introducerea uleiului de masline in alimentatie si / sau aplicarea directa pe piele pentru a beneficia de aceste proprietati.  Daca sunteti predispusi sa dezvoltati acnee, folosirea unui sapun pe baza de ulei de masline poate incetini aparitia acneei. Pielea uscata provocata de tratamente anti-acneice sau de expunerea la conditii meteo dure poate fi ameliorata cu ajutorul uleiului de masline. Fiind o sursa buna de vitamina E si alti antioxidanti, uleiul de masline ajuta, de asemenea, la grabirea vindecarii ranilor si la combaterea infectiilor sau dezechilibrelor hormonale care pot duce la acnee, eczema si alte afectiuni ale pielii. Compozitia uleiului de masline restaureaza bariera lipidica naturala a epidermei, cu efect emolient si cicatrizant.

ULEIUL DE RICIN  mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.

      Beneficiile uleiului de ricin:

  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creșterea părului
  • emolient și nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • ușor cicatrizant și calmant
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic

UNT DE SHEA  Deoarece conține multe vitamine și acizi grași, untul de shea are numeroase beneficii pentru ten și pentru păr, asigurând o hidratare foarte eficientă și de durată. Este recomandat în special pentru persoanele care au o piele foarte uscată, deoarece protejează uleiurile naturale secretate de piele.

Poate fi utilizat însă pentru orice tip de ten, pentru că nu blochează porii și nici nu irită pielea. Totodată, imediat ce este aplicat, untul de shea este absorbit foarte repede în piele, astfel încât nu lasă urme grase. Mai mult chiar, echilibrează nivelul de sebum, astfel încât poate fi folosit fără riscuri inclusiv pentru hidratarea tenului acneic sau gras. Tot datorită proprietăților sale hidratante, untul de shea poate fi utilizat pentru păr, deoarece previne apariția mătreții și uscarea scalpului. Datorită substanțelor pe care le conține, untul de shea reduce inflamația de la nivelul pielii, ajutând astfel în lupta împotriva acneei. De asemenea, reduce iritațiile provocate de factorii agresivi din mediu (poluare, vânt) și ameliorează simptomele care apar în cazul unor afecțiuni dermatologice inflamatorii, cum sunt eczemele, dermatitele sau psoriazisul. Untul de shea are și importante proprietăți antibacteriene și antifungice, putând fi utilizat ca adjuvant în tratarea unor infecții ale pielii provocate de ciuperci.

Având proprietăți hidratante și antioxidante deosebite, acest produs ajută la regenerarea pielii, deoarece stimulează producția naturală de colagen. Astfel, este recomandat pentru ameliorarea ridurilor, a cicatricelor și vergeturilor. Untul de shea poate fi utilizat și pentru ameliorarea arsurilor superficiale, deoarece stimulează regenerarea pielii și reduce inflamația. În plus, poate fi utilizat ca produs cu factor de protecție solară în cazul unei expuneri moderate la soare, deoarece are SPF de aproximativ 3-4.

ULEIUL DE NUCA  Ulei de nuca, presat la rece, pentru toate tipurile de piele si par. Uleiul conține și vitamina E care hidratează, catifelează si atenueaza ridurile si liniile fine, hidrateaza si atenueaza cearcanele.  Are o textura lejera fiind recomanda atat pentru ten matur, uscat, deshidratat, ridat, cat si pentru tenul mixt, gras.

Uleiul de nucă este un izvor constant al antioxidanților și vitaminelor B, previne îmbătrânirea prematură a pielii.. Ambele apără pielea față de stresul oxidativ, reduce pagubele cauzate de radicalii liberi. Datorită conținutului său de vitamina E ajută la menținerea pielii suple, flexibile și tinere. Datorită Omega 3 și 6 din compoziție este potrivit tratării pielii terne, uscate, cu eczeme, care va fi hidratat la nivel celular. Totodată, are efect de tonifiere și de regenerare. Este o resursă bogată de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu. Datorită antioxidanților din compoziție, uleiul de nucă protejează pielea de efectele negative ale radicalilor liberi. Hidratează pielea după expunerea la soare. Recomandat pentru pielea matură, uscată, deshidratată, iritată, afectată de eczeme, psoriazis.

Uleiul de nucă se poate folosi și pentru hidratarea părului. Bogat în Omega 3 și vitamina E, uleiul hidratează părul, previne căderea și menține scalpul curat, fară mătreață. Uleiul de nucă este, de asemenea, bogat în potasiu care reglează circulația și stimulează creșterea părului. Recomandat pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Utilizare generala:
Umeziti sapunul de sare si dupa spalare, ungeti-va tot corpul. Lasati sa se usuce! Sarea care se cristalizeaza pe piele o lasam sau o stergem, asa uscata, cu mana sau cu un prosop. In caz ca pielea se intinde, nu ungeti imediat cu ulei, asteptati cca.20 de minute pana incepe productia de sebum. Nu ungeti cu crema numai cu ulei, dar si acesta numai daca este neaparat necesar! Prin urmare, sapunul de sare nu il folosim pentru a ne spala, mai degraba il utilizam ca o crema.

Alte domenii de utilizare:

– Dupa barbierit, in loc de lotiune dupa ras. Calmeaza pielea, inceteaza inrosirea. Utilizarea permanenta poate vindeca foliculita.
– Este deosebit de potrivit pentru tratarea herpesului, ciuperci sau a piscaturilor de insecte.
– Datorita efectului antibacterian, putem evita folosirea altor deodorante.

    Un sapun de sare ajunge cam 1-2 luni. La inceput trebuie folosit dupa fiecare spalare, pe urma , pe masura ce pielea devine din ce in ce mai sanatoasa, numai dupa nevoie.

    Gramaj: 80 gr

    Informații suplimentare

    Parfumul marii

    Cicatrizant, hidratant, regleaza secretia de sebuum, ulei de nuca presat la rece, sare marina, unt de shea, menthol

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Fii primul care adaugi o recenzie la „Sapun Parfumul Marii”

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    S-ar putea să-ți placă și…