Close
Reduceri!

Sirop Bronhoactiv 200 ML

Prețul inițial a fost: 22.00 lei.Prețul curent este: 18.00 lei.

PRODUS PREMIUM

Siropul BRONHOACTIV , un adjuvant  destinat să susțină funcționarea normală a sistemului respirator și imunitar (menta – datorita surselor bogate de fier, potasiu, mangan) . Prin substantele active ale plantelor, atent selectionate, sunt așteptate efecte complexe care să permită revenirea stării de bine afectate de asaltul răcelilor și a multor viruși cu care luăm contact în viața de zi cu zi (lichen de piatra – acizilor usnic, lobar și lecanoric; ceapa – quercetina; catina – vitamine și compuși bioactivi: vitaminele A, B2, C, E, K, acid folic, carotenoizi, fitosteroli-ergosterol, stigmasterol, acizi grași nesaturați și amino acizi esențiali.) Amplifică, fluidizează și elimină secrețiile bronhice. Este adjuvant în susținerea respirației (menta, busuioc – eugenol, linalol si citronelol), având efect calmant asupra iritațiilor ce apar pe căile respiratorii.

97 în stoc

Descriere

PROTOCOLUL  DETENTEI  IMUNE  IN VIROZELE  RESPIRATORII

Sirop calmant antitusiv Bronhoactiv –
Recomandări: 
  • Siropul calmant antitusiv BRONHOACTIV , un adjuvant  destinat să susțină funcționarea normală a sistemului respirator și imunitar (menta – datorita surselor bogate de fier, potasiu, mangan) .
  • Prin substantele active ale plantelor, atent selectionate, sunt așteptate efecte complexe care să permită revenirea stării de bine afectate de asaltul răcelilor și a multor viruși cu care luăm contact în viața de zi cu zi
  • (lichen de piatra – acizilor usnic, lobar și lecanoric; ceapa – quercetina; catina – vitamine și compuși bioactivi: vitaminele A, B2, C, E, K, acid folic, carotenoizi,etc)
  • Amplifică, fluidizează și elimină secrețiile bronhice.
  • Este adjuvant în susținerea respirației (menta, busuioc – eugenol, linalol si citronelol),
  • având efect calmant asupra iritațiilor ce apar pe căile respiratorii.
Ingrediente:
  • sirop de zahăr, amestec, de extracte din plante, alcătuit din: decoct din părți aeriene de Lichen de piatră (Cetraria islandica),
  • infuzie din bulbi de Ceapă (Allium cepa), infuzie din flori de Tei (Tilia sp.), infuzie din flori de Lumânărică (Verbascum phlomoides),
  • infuzie din frunze de Pătlagină (Plantago lanceolata), suc din fructe de Cătină (Hippophae rhamnoides),
  • infuzie din părți aeriene de Busuioc (Ocimum basilicum), infuzie din părți aeriene de Menta (Mentha piperita),
  • acid citric (corector de aciditate), benzoat de sodiu (conservant), glicerina (agent de incarcare).
LICHEN DE PIATRA
  • conține, în principal, o grupă de polizaharide (lichenina și izolichenina), un principiu amar și
  • substanțe mucilaginoase care îi conferă atât calități calmante și emoliente, asupra tractului respirator și gastro-intestinal, cât și antivirale.
  • Datorită acizilor usnic, lobar și lecanoric se manifestă o puternică acțiune antibiotică și antispastică.
  • Polizaharidele au activitate imunologică atât in vitro cât și in vivo, fiind implicate în efectul antiinflamator al acestui mușchi.
  • Este  folosit cu succes în tratarea gripelor, traheobronșitelor acute, bronșitelor cronice, laringitelor acute și cronice,
  • astmului bronșic, tusei iritative, hepatitei cronice, vomismentelor de sarcină, afecțiunilor gastrice, tumorilor tubului digestiv.
  • Studiile făcute recent au scos în evidență o acțiune antioxidantă a lichenului de piatra, acesta având un potențial antioxidant natural.
  • Mai mult, s-a testat efectul lichenului de piatră asupra sistemului imunitar.
  • Rezultatele au arătat creșterea secreției de interleukine IL-10 și IL-12p40,
  • ceea ce demonstrează că lichenul de piatră determină un efect antiinflamator și imunomodulator.
  • Ultimele cercetări demonstrează și un efect protector atât în Covid 19, cât și în sindromul Post-Covid.
CEAPA
  • Extractul din bulbi de ceapă este considerat un medicament natural pentru organism datorită aminoacizilor și substanțelor fitochimice din compozitie,
  • precum trisulfidele, disulfidele sau cepaeneele, care sporesc eficacitatea vitaminei C și, astfel, ajută organismul să lupte împotriva toxinelor periculoase din corp.
  • Bogată în complexul de vitamine B, inclusiv folat (vitamina B9) și piridoxină (vitamina B6), care joacă roluri-cheie în metabolism, tiosulfinatele din compoziție,
  • împiedică celulele roșii să formeze cheaguri de sânge, ceea ce înseamnă o reducere semnificativă a riscului de blocare a unui vas de sânge;
  • Ceapa este considerata a fi un antibiotic natural, alaturi de usturoi si ajuta organismul sa lupte impotriva stafilococilor, are efect benefic asupra tusei, actioneaza ca un emolient, sedativ, digestiv si calmant
  • Quercetina extrasă din ceapă pare să ajute la combaterea bacteriilor, cum ar fi Escherichia coli (E. coli), Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus (S. aureus) și Bacillus cereus.
  • Potrivit unui studiu17 in vitro quercetina extrasă din coaja de ceapă galbenă a inhibat cu succes creșterea Helicobacter pylori (H. pylori) și a Staphylococcus aureus rezistent la meticilină
  • Antioxidanții sunt compuși care inhibă oxidarea, un proces care duce la deteriorarea celulară și contribuie la boli precum cancerul, diabetul și bolile de inimă.
  • Ceapa conține peste 25 de soiuri diferite de antioxidanți flavonoizi.
  • Ceapa roșie, în special, conține antocianine, pigmenți naturali din familia flavonoidelor care conferă cepei roșii culoarea violet.
  • Mai mult, o analiză a 16 studii efectuate la 13.333 de participați a demonstrat că cei care au avut cel mai mare aport de ceapă au avut un risc redus cu 15% de a dezvolta cancer colorectal comparativ cu cei cu cel mai mic aport de ceapă.
  • Aceste proprietăți de combatere a cancerului au fost legate de compușii sulfului și de antioxidanții flavonoizi care se găsesc în ceapă.
  • Ceapa furnizează onionina A, un compus care conține sulf, care reduce dezvoltarea tumorii și încetinește răspândirea cancerului ovarian și pulmonar în studiile in vitro.
  • De asemenea, ceapa conține fisetină și quercetină, antioxidanți flavonoizi care pot inhiba creșterea tumorii.
FLORI DE TEI 
  • au acțiune complexă asupra aparatului respirator.
  • Sunt antialergice, antiinflamatoare, antioxidante, cardioprotectoare.
  • Compușii fenolici asigură cardioprotecție, activitate antidiabetică, neuroprotecție, activitate antimicrobiană și antivirală.
  • De asemenea, sunt spasmolitice și diuretice. Flavonoizii, din compoziție, contribuie la diminuarea tensiunii nervoasă, a tusei și intensității migrenelor.
  • Alte substanțe active, precum quercetina, izoquercetina, kaempherolul, tilirosida,
  • acizii fenolici (cafeic, clorogenic, pirogalolul, acidul gallic) intervin activ în diminuarea simptomelor specifice stării gripale.
LUMANARICA 
  • are în compoziție uleiuri volatile, mucilagii, flavonoizi (hesperidozida), saponozide, taninuri, rezine, glicozide (verbascozida), aucubozida, harpagozida, carotenoizi (antoxanthina), etc
  • Este așteptată o  acțiune emolientă, expectorantă la nivel bronșic, sudorifică, diaforetică, depurativă, antihistaminică, antiinflamatorie, antimicrobiană, antivirală, antispastică
  • elimină secrețiile bronhice
  • Se recomandă în caz de bronșite, laringite (calmarea tusei, fluidifierea secrețiilor bronșice), astm, răgușeală, traheite,
  • afecțiuni inflamatorii cu alte localizări, precum cistitele și infecțiile urinare, boli intestinale, ulcere cronice, eczeme, furuncule, alopecie.
PATLAGINA
  • Frunzele de pătlagină au proprietăți expectorante, emoliente, hemostatice și ușor astringente, datorită mucilagiilor, vitaminei K, taninului și unui glucozid (aucubina).
  • Fluidifică secrețiile bronhice, ajută la eliminarea lor, având în același timp și o acțiune de calmare a tusei și crizelor de astm.
  • Cercetări recente au arătat că pătlagina are și proprietăţi utile în tratamentul ulcerului gastric, având o acțiune cicatrizantă și fitocidă;
  • de asemenea, reduce colesterolul și scade valorile tensiunii arteriale (fiind utilizat cu succes în afecțiunile cardiovasculare, ateroscleroză);
  • în plus, este și imunomodulatoare (prin poliholozide).
CATINA
  • conține o mulțime de vitamine și compuși bioactivi: vitaminele A, B2, C, E, K, acid folic, carotenoizi, acizi grași nesaturați și amino acizi esențiali.
  • Cătina are activități antioxidante, imunomodulatorii și antineoplazice, intervine în mod activ în creșterea toleranței la efort.
  • Este folosit ca expectorant în bolile astmatice, în afecțiuni cardiace, previne bolile vaselor, este o sursă naturală de vitamina C.
  • Catina – Fructele conţin acid ascorbic, carotenoide, vitamine E, B2, PP, P, acid folic, ulei.
  • Uleiul este utilizat în tratamentul ulcerului, arsurilor şi în ginecologie.
  • Sucul apos, filtrat şi îndulcit cu zahăr, adăugându-se şi 2% carbonat de calciu este transformat în sărurile de calciu ale unor acizi organici, existenţi în fructele de cătină
  • conține o mulțime de vitamine și compuși bioactivi: vitaminele A, B2, C, E, K, acid folic, carotenoizi, fitosteroli-ergosterol, stigmasterol, acizi grași nesaturați și amino acizi esențiali.
  • Cătina are activități antioxidante, imunomodulatorii și antineoplazice, intervine în mod activ în creșterea toleranței la efort.
  • Este folosit ca expectorant în bolile astmatice, în afecțiuni cardiace, previne bolile vaselor, este o sursă naturală de vitamina C.
  • Catina
  • contine o serie de beneficii importante pentru sanatate si frumusete deopotriva:
    – antioxidanti: flavonoide (quercetina), fenoli, catechine si taninuri;
    – minerale: calciu, potasiu, magneziu, fier, fosfor, sulf, seleniu, cupru si zinc;
    – vitamine: vitamina C cu un continut mai mare decât cel al portocalelor, vitaminele B1, B2, B6, B9 (folate), A, E, D, K si P;
    – acizi grasi Omega 3, Omega 6, Omega 7 si Omega 9, catina fiind probabil singura planta din lume care asigura toti acizii de tip Omega;
    – acizi grasi nesaturati: acid linoleic si acid alfa-linoleic (ALA) care nu pot fi produsi de corpul uman din cauza lipsei anumitor enzime;
    – carotenoizi, pigmentii care confera culoare fructelor de catina;
    –  aproximativ 18 aminoacizi.
BUSUIOC
  • Infuzia de busuioc este folosită ca adjuvant în răceală și gripă, diabet, astm bronșic, otite, dureri de cap, deranjări stomacale, boli cardiovasculare, febră,
  • Contine o cantitate ridicata de antioxidanti, printre care eugenol, limonen, antociani si betacaroten.
  • Acestia sprijina lupta organismului impotriva radicalilor liberi, care duc la degradarea celulelor si la cresterea riscului de a dezvolta o multime de afectiuni,
  • Compusii care se gasesc in uleiurile din busuioc, printre care eugenol, linalol si citronelol, sprijina organismul in vederea reducerii inflamatiei.
  • Datorita acestui fapt, se pot micsora si riscurile de a dezvolta boli care se declanseaza din cauza inflamatiei crescute din organism,
MENTA
  • Infuzia de mentă este recomandată pentru funcționarea normală a sistemului digestiv, normalizează tranzitul intestinal accelerat,
  • reduce stările de balonare, menține sănătatea aparatului respirator, prin decongestionarea căilor respiratorii, elimină mirosul neplăcut al gurii,
  • reduce stările de greață și răul de mișcare.
  • Contribuie la sporirea nivelului de energie si la reducerea senzatiei de oboseala din timpul zilei.
  • Menta este o sursa importanta de vitamina A, o substanta solubila in grasimi, esentiala pentru sanatatea ochilor, pentru o vedere clara si corecta,
  • dar si de antioxidanti care ajuta organismul in ceea ce priveste stresul oxidativ si deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi.
  • Frunzele de menta au proprietati antibacteriene si datorita surselor bogate de fier, potasiu, mangan imbunatatesc nivelul hemoglobinei
  • Frunzele de menta sunt cele mai folosite parti ale plantei,
  • pentru ca acestea contin luteolina, hesperidina, acid cloregenic, cafeic si rozmarinic, colina, beta caroten, alfa si beta tocoferol, limonen, cincol, cariofilen, aldehida acetica si alte substante benefice organismului.
  • O parte a medicamentelor fara prescriptie pentru raceala si gripa au in compozitie mentol ce ar putea contribui la decongestia nazala prin conferirea unei libertati de respiratie.
Administrare: 
  • Se recomandă în doză de o lingură de 3 ori/zi.
  • Dozele pentru copii se vor stabili de către medicul pediatru. Siropul se poate lua ca atare sau diluat în cca. 100 ml de apă.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se administra cu prudență persoanelor diabetice.
Precauții:
  • A se administra cu prudență persoanelor diabetice sau care prezintă intoleranță la fructoza.
  • A nu se administra în timpul ciclului menstrual.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
  • A se pastra in ambalajul originar, la loc uscat, la temperatura camerei, ferit de lumina directa a soarelui.
  • Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maximum 30 de zile.
Volum net: 200 ml
PRODUSE ASEMANATOARE: BRONHOSPECTIN, BRONHOEXPRES, BRONHOPLANT

Informații suplimentare

Bronhoactiv

SIROP BRONHOACTIV Elidor, natural, farmacie naturista, Sirop pentru tuse seaca, iritativa, raguseala, laringite, dureri de gat, astm bronsic. Sirop care elimina secretiile bronsice. Sirop cu efect emolient, antiinflamator eficient

Siropuri

cu zahar

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.