Close

Orice Cumparator de pe site-ul https://elidor.ro poate sa isi exercite acest drept in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii trimitand un e-mail catre office@elidor.ro in mesaj, va rugam sa precizati urmatoarele: numarul de factura, denumirea produsului/produselor si motivul returului.

PONTICA INVESTMENT S.R.L. va confirma Cumparatorului, fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retur in termen de 2 zile lucratoare.  

Clientul se obliga sa returneze produsele PONTICA INVESTMENT S.R.L. intr-o stare perfecta si impecabila, nefolosite/netestate, cu sigiliul si ambalajul original, respectiv intr-o stare in care produsele pot fi comercializate din nou. Produsele vor fi returnate impreuna cu toate accesoriile, esantioanele / cadourile gratuite, in ambalajul original nedeteriorat la adresa: str. Valea Lunga, nr. 58, sector 6, Bucuresti, Romania.

Pentru a beneficia de returul gratuit al produselor, va trebui sa ne trimiteti inapoi tot continutul pachetului comandat.

Tinand cont de conditiile de mai sus, noi vom rambursa in termen de 14 zile calendaristice orice suma pe care ati platit-o pentru produse. Conditia este ca in aceste 14 zile, noi sa fi primit inapoi toate produsele. Altfel, vom amana rambursarea pana cand vom primi produsele.

Mai multe detalii despre retur puteti gasi in pagina de Termeni si Conditii a magazinului on-line https://elidor.ro , pagina pe care va rugam sa o parcurgeti inainte de a face prima comanda sau ori de cate ori aveti nevoie de ajutor. Tot pentru a primi ajutor, ne puteti contacta oricand, folosind formularul de contact de pe website.