Close
Reduceri!

Sapun Magic Soap cu carbune

10.00 lei

Sapun natural hand made detoxifiant al pielii, antiacneic, prin substantele active ale carbunelui, brusturelui (zaharuri vegetale, flavonoide, minerale, taninuri, lipide și proteine) si lemnului dulce (glicirizina ). Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Nu este parfumat, mirosul fiind unul natural.

100 în stoc

SKU: S487 Categorie: Product ID: 1288

Descriere

Sapun cu carbune, detoxifiant Magic Soap
Compozitie: 
  • Lemn dulce, brusture, carbune activ
Recomandari: 
  • Sapun cu carbune, natural, hand made, detoxifiant al pielii, antiacneic, prin substantele active ale carbunelui, brusturelui (zaharuri vegetale, flavonoide, minerale, taninuri, lipide și proteine) si lemnului dulce (glicirizina ). Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Nu este parfumat, mirosul fiind unul natural.
Actiune:
  1. Formeaza o spuma generoasa si fina;
  2. Curata bine si hidrateaza;
  3. Poate fi folosit atat pentru par, maini, cat si pentru corp;
  4. Lasa pielea moale, fina si catifelata;
CARBUNE ACTIV
  • potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele sensibile
  • curăță eficient, împiedicând proliferarea bacteriană
  • hidratează și catifelează pielea
  • cicatrizează, grăbește vindecarea și regenerează țesutul cutanat
  • reduce intensitatea petelor care apar pe piele în urma unor tulburări pigmentare
  • reduce roșeața și calmează iritațiile
  • efect detoxifiant și purifiant
  • îndepărtarea excesului de sebum
LEMN DULCE  
  • conține liquiritină, care ajută la estomparea petelor întunecate, dar și la prevenirea formării altora noi. Prin urmare, produsele cosmetice destinate estompării sau prevenirii petelor pigmentare conțin, adesea, extract de licorice. Hiperpigmentarea apare din cauza expunerii la razele soarelui. Se spune că lemnul dulce are un efect calmant asupra pielii și ajută la ameliorarea inflamației. Glicirizina din compoziția plantei poate reduce roșeața, iritația și inflamația și este folosită pentru a trata afecțiuni ale pielii, cum ar fi dermatita atopică și eczema.

Rita Linkner, MD, dermatolog certificat și fondatoarea RVL Skincare, PC, ne spune despre extractul de lemnul dulce că „este potrivit oricărei femei dornice să-și albească fața dar și celor care doresc să-și calmeze pielea iritată.”  Planta inhibă sinteza enzimei necesare producerii de melanină (pigment) în piele, ajutând astfel la eliminarea excesului de melanină și are beneficii antiinflamatorii. În componența ei intră, pe lângă glicirizină, acidul glabric, rezine, asparagină, vitamina B, săruri minerale, albumină, lipide, amidon și zaharuri. Toate acestea creează o sinergie perfectă și oferă calități antioxidante și antiinflamatorii lemnului dulce.

BRUSTURE 
  • conține multe proprietăți utile, rădăcina sa este una din componentele cele mai utilizate pe scară largă în medicina alternativă, este de obicei folosit sub formă de ceai, tinctură sau aditiv. Brusturele este o sursă de zaharuri vegetale, flavonoide, minerale, taninuri și proteine, care fiind ingrediente a produselor cosmetice, toate împreună ajută la înmuierea și tonifierea pielii. Datorită conținutului de uleiuri esențiali și lipide, extractul de rădăcină de brusture hrănește atât tenul, curăță perfect și hidratează pielea, dar si părul, scalpul și, de asemenea, ajută la reducerea producției de sebum și la prevenirea mătreței.
ULEIUL DE COCOS
  •  face parte din cele mai vechi ritualuri de infrumusetare din lume. Contine acizi grasi esentiali, bogat in antioxidanti, vitamina E si Proteine. Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și vitamina E. Se remarcă prin proprietățile excelente de hidratare, având capacitatea de a întări flexibilitatea și elasticitatea pielii. Păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici.
Beneficiile uleiului de cocos:
  • Nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare
  • Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu
ULEIUL DE PALMIER

contine:

  • grasimi saturate: aproximativ 50% din compozitia sa. Acestea pot afecta nivelul de colesterol din organism si pot contribui la cresterea riscului de boli cardiovasculare.
  • grasimi mononesaturate: acestea sunt considerate mai sanatoase decat grasimile saturate si pot ajuta la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale.
  • grasimi polinesaturate: uleiul de palmier contine intr-o masura mai mica grasimi polinesaturate. Acestea includ acizii grasi Omega-6 si Omega-3, care sunt esentiali pentru sanatatea noastra.
  • vitamina E: uleiul de palmier este o sursa buna de vitamina E, un antioxidant puternic. Vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi si contribuie la sanatatea pielii si a sistemului imunitar.
Uleiul de palmier
  • este recunoscut ca un excelent emolient utilizat în multe produse naturale de îngrijire a pielii. Când este încălzit, uleiul de palmier este fantastic pentru masaje cu ulei fierbinte și produse de îngrijire a părului. Bun pentru masaj.  Palmierul este un emolient foarte puternic, și datorită profilului său bogat de acizi grași și conținutului ridicat de beta-caroten, este hrănitor. Utilizat în tratamentul pielii uscate și deteriorate, acnee, eczeme, psoriazis și vergeturi.  Un excelent emolient/ lubrifiant.
ULEIUL DE MASLINE  
  • are proprietati antiinflamatorii care previn imbatranirea celulelor. Datorita continutului de  hidroxitirosol (polifenol), vitamine si antioxidanti, uleiul de masline confera stralucire pielii si amelioreaza ridurile. Se recomanda introducerea uleiului de masline in alimentatie si / sau aplicarea directa pe piele pentru a beneficia de aceste proprietati.  Daca sunteti predispusi sa dezvoltati acnee, folosirea unui sapun pe baza de ulei de masline poate incetini aparitia acneei. Pielea uscata provocata de tratamente anti-acneice sau de expunerea la conditii meteo dure poate fi ameliorata cu ajutorul uleiului de masline. Fiind o sursa buna de vitamina E si alti antioxidanti, uleiul de masline ajuta, de asemenea, la grabirea vindecarii ranilor si la combaterea infectiilor sau dezechilibrelor hormonale care pot duce la acnee, eczema si alte afectiuni ale pielii. Compozitia uleiului de masline restaureaza bariera lipidica naturala a epidermei, cu efect emolient si cicatrizant.
ULEIUL DE RICIN 
  • mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.
      Beneficiile uleiului de ricin:
  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creșterea părului
  • emolient și nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • ușor cicatrizant și calmant
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic
UNT DE SHEA
  •  Deoarece conține multe vitamine și acizi grași, untul de shea are numeroase beneficii pentru ten și pentru păr, asigurând o hidratare foarte eficientă și de durată. Este recomandat în special pentru persoanele care au o piele foarte uscată, deoarece protejează uleiurile naturale secretate de piele. Poate fi utilizat însă pentru orice tip de ten, pentru că nu blochează porii și nici nu irită pielea. Totodată, imediat ce este aplicat, untul de shea este absorbit foarte repede în piele, astfel încât nu lasă urme grase. Mai mult chiar, echilibrează nivelul de sebum, astfel încât poate fi folosit fără riscuri inclusiv pentru hidratarea tenului acneic sau gras. Tot datorită proprietăților sale hidratante, untul de shea poate fi utilizat pentru păr, deoarece previne apariția mătreții și uscarea scalpului.

Datorită substanțelor pe care le conține, untul de shea reduce inflamația de la nivelul pielii, ajutând astfel în lupta împotriva acneei. De asemenea, reduce iritațiile provocate de factorii agresivi din mediu (poluare, vânt) și ameliorează simptomele care apar în cazul unor afecțiuni dermatologice inflamatorii, cum sunt eczemele, dermatitele sau psoriazisul. Untul de shea are și importante proprietăți antibacteriene și antifungice, putând fi utilizat ca adjuvant în tratarea unor infecții ale pielii provocate de ciuperci. Având proprietăți hidratante și antioxidante deosebite, acest produs ajută la regenerarea pielii, deoarece stimulează producția naturală de colagen. Astfel, este recomandat pentru ameliorarea ridurilor, a cicatricelor și vergeturilor.

Untul de shea poate fi utilizat și pentru ameliorarea arsurilor superficiale, deoarece stimulează regenerarea pielii și reduce inflamația. În plus, poate fi utilizat ca produs cu factor de protecție solară în cazul unei expuneri moderate la soare, deoarece are SPF de aproximativ 3-4.

Gramaj: 80 gr
PRODUSE DIN CARBUNE: CARBUNE MEDICINAL, LIZOFLAM (unguent antihemoroidal)

Informații suplimentare

Magic soap

Sapun detoxifiant al pielii, antiacneic, lemn dulce, brusture, carbune activ

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…