Close
Reduceri!

Sapun Gotu Nature

15.00 lei

Sapun natural hand made hidratant, antiage, prin substantele active ale  uleiurilor si extractelor din compozitie  Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Este parfumat cu ulei esential de lavanda.

LAVANDAIn cosmetica,  levanda se foloseste de peste 2000 ani, avand aplicatii in ingrijirea tenului problematic, a scalpului cu matreata, ameliorarea alergiilor pielii, vindecarea pielii cu iritatii, acnee, roseata, arsuri minore, datorita proprietatilor sale antimicrobiene, antialergice, cicatrizante.

BRUSTURE  conține multe proprietăți utile, rădăcina sa este una din componentele cele mai utilizate pe scară largă în medicina alternativă, este de obicei folosit sub formă de ceai, tinctură sau aditiv. Brusturele este o sursă de zaharuri vegetale, flavonoide, minerale, taninuri și proteine, care fiind ingrediente a produselor cosmetice, toate împreună ajută la înmuierea și tonifierea pielii. Datorită conținutului de uleiuri esențiali și lipide, extractul de rădăcină de brusture hrănește atât tenul, curăță perfect și hidratează pielea, dar si părul, scalpul și, de asemenea, ajută la reducerea producției de sebum și la prevenirea mătreței.

CENTELLA ASIATICA –  stimulează circulația și sporește producția de colagen, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii. De asemenea, Centella Asiatica ajută la îmbunătățirea leziunilor pielii precum zgârieturile, arsurile și rănile hipertrofice. Mai mult decât atât, planta are și rol antiinflamator.

99 în stoc

SKU: S491 Categorie: Product ID: 1284

Descriere

Sapun hidratant, antiage Gotu Nature
Compozitie:
  • Ulei de nuca presat la rece,  extract de LAVANDA, BRUSTURE, CENTELLA ASIATICA
Recomandari: 
  • Sapun natural hand made hidratant, antiage, prin substantele active ale  uleiurilor si extractelor din compozitie  Produs manual prin saponificare la rece, proces lent ce pastreaza active proprietatile ingredientelor. Este parfumat cu ulei esential de lavanda.
  1.   Formeaza o spuma generoasa si fina;
  2.   Curata bine si hidrateaza;
  3.   Potrivit pentru curățarea mâinilor, feței și corpului, este indicat pentru pielea impură și inflamată; relaxant și calmant, lasă pielea moale și hidratată cu un parfum minunat de lavandă
  4.   Lasa pielea moale, fina si catifelata;
LAVANDA
  •  In cosmetica,  levanda se foloseste de peste 2000 ani, avand aplicatii in ingrijirea tenului problematic, a scalpului cu matreata, ameliorarea alergiilor pielii, vindecarea pielii cu iritatii, acnee, roseata, arsuri minore, datorita proprietatilor sale antimicrobiene, antialergice, cicatrizante.
BRUSTURE 
  • conține multe proprietăți utile, rădăcina sa este una din componentele cele mai utilizate pe scară largă în medicina alternativă, este de obicei folosit sub formă de ceai, tinctură sau aditiv. Brusturele este o sursă de zaharuri vegetale, flavonoide, minerale, taninuri și proteine, care fiind ingrediente a produselor cosmetice, toate împreună ajută la înmuierea și tonifierea pielii. Datorită conținutului de uleiuri esențiali și lipide, extractul de rădăcină de brusture hrănește atât tenul, curăță perfect și hidratează pielea, dar si părul, scalpul și, de asemenea, ajută la reducerea producției de sebum și la prevenirea mătreței.
CENTELLA ASIATICA 
  • stimulează circulația și sporește producția de colagen, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea pielii. De asemenea, Centella Asiatica ajută la îmbunătățirea leziunilor pielii precum zgârieturile, arsurile și rănile hipertrofice. Mai mult decât atât, planta are și rol antiinflamator.
ULEIUL DE COCOS  
  • face parte din cele mai vechi ritualuri de infrumusetare din lume. Contine acizi grasi esentiali, bogat in antioxidanti, vitamina E si Proteine. Uleiul de cocos este bogat în acizi grași și vitamina E. Se remarcă prin proprietățile excelente de hidratare, având capacitatea de a întări flexibilitatea și elasticitatea pielii. Păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici.
Beneficiile uleiului de cocos:
  • Nutritiv, hrănește pielea și reduce procesul de deshidratare
  • Calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
  • Emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
  • Contribuie la restaurarea barierei hidrolipidice a pielii
  • Hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu
ULEIUL DE PALMIER

contine:

  • grasimi saturate: aproximativ 50% din compozitia sa. Acestea pot afecta nivelul de colesterol din organism si pot contribui la cresterea riscului de boli cardiovasculare.
  • grasimi mononesaturate: acestea sunt considerate mai sanatoase decat grasimile saturate si pot ajuta la mentinerea nivelului de colesterol in limite normale.
  • grasimi polinesaturate: uleiul de palmier contine intr-o masura mai mica grasimi polinesaturate. Acestea includ acizii grasi Omega-6 si Omega-3, care sunt esentiali pentru sanatatea noastra.
  • vitamina E: uleiul de palmier este o sursa buna de vitamina E, un antioxidant puternic. Vitamina E ajuta la protejarea celulelor impotriva daunelor cauzate de radicalii liberi si contribuie la sanatatea pielii si a sistemului imunitar.
Uleiul de palmier
  • este recunoscut ca un excelent emolient utilizat în multe produse naturale de îngrijire a pielii. Când este încălzit, uleiul de palmier este fantastic pentru masaje cu ulei fierbinte și produse de îngrijire a părului. Bun pentru masaj.  Palmierul este un emolient foarte puternic, și datorită profilului său bogat de acizi grași și conținutului ridicat de beta-caroten, este hrănitor. Utilizat în tratamentul pielii uscate și deteriorate, acnee, eczeme, psoriazis și vergeturi.  Un excelent emolient/ lubrifiant.
ULEIUL DE MASLINE
  •  are proprietati antiinflamatorii care previn imbatranirea celulelor. Datorita continutului de  hidroxitirosol (polifenol), vitamine si antioxidanti, uleiul de masline confera stralucire pielii si amelioreaza ridurile. Se recomanda introducerea uleiului de masline in alimentatie si / sau aplicarea directa pe piele pentru a beneficia de aceste proprietati.  Daca sunteti predispusi sa dezvoltati acnee, folosirea unui sapun pe baza de ulei de masline poate incetini aparitia acneei. Pielea uscata provocata de tratamente anti-acneice sau de expunerea la conditii meteo dure poate fi ameliorata cu ajutorul uleiului de masline. Fiind o sursa buna de vitamina E si alti antioxidanti, uleiul de masline ajuta, de asemenea, la grabirea vindecarii ranilor si la combaterea infectiilor sau dezechilibrelor hormonale care pot duce la acnee, eczema si alte afectiuni ale pielii. Compozitia uleiului de masline restaureaza bariera lipidica naturala a epidermei, cu efect emolient si cicatrizant.
ULEIUL DE RICIN 
  • mai este cunoscut și sub denumirea de ”castor oil” și este un ulei dens, vâscos, bogat în acizi grași. Datorită texturii sale originale, este un mediu ideal de dispersie pentru pigmenți în produsele de machiaj.
      Beneficiile uleiului de ricin:
  • fortifiant pentru păr, gene, unghii
  • promovează creșterea părului
  • emolient și nutritiv
  • antibacterian datorită conținutului în acid ricinoleic
  • antipigmentar
  • ușor cicatrizant și calmant
  • fortifică părul, unghiile, genele și sprâncenele favorizând creșterea acestora
  • regenerator pentru părul uscat, tern, tratat chimic
UNT DE SHEA  
  • Deoarece conține multe vitamine și acizi grași, untul de shea are numeroase beneficii pentru ten și pentru păr, asigurând o hidratare foarte eficientă și de durată. Este recomandat în special pentru persoanele care au o piele foarte uscată, deoarece protejează uleiurile naturale secretate de piele.

Poate fi utilizat însă pentru orice tip de ten, pentru că nu blochează porii și nici nu irită pielea. Totodată, imediat ce este aplicat, untul de shea este absorbit foarte repede în piele, astfel încât nu lasă urme grase. Mai mult chiar, echilibrează nivelul de sebum, astfel încât poate fi folosit fără riscuri inclusiv pentru hidratarea tenului acneic sau gras. Tot datorită proprietăților sale hidratante, untul de shea poate fi utilizat pentru păr, deoarece previne apariția mătreții și uscarea scalpului. Datorită substanțelor pe care le conține, untul de shea reduce inflamația de la nivelul pielii, ajutând astfel în lupta împotriva acneei. De asemenea, reduce iritațiile provocate de factorii agresivi din mediu (poluare, vânt) și ameliorează simptomele care apar în cazul unor afecțiuni dermatologice inflamatorii, cum sunt eczemele, dermatitele sau psoriazisul. Untul de shea are și importante proprietăți antibacteriene și antifungice, putând fi utilizat ca adjuvant în tratarea unor infecții ale pielii provocate de ciuperci.

Având proprietăți hidratante și antioxidante deosebite, acest produs ajută la regenerarea pielii, deoarece stimulează producția naturală de colagen. Astfel, este recomandat pentru ameliorarea ridurilor, a cicatricelor și vergeturilor. Untul de shea poate fi utilizat și pentru ameliorarea arsurilor superficiale, deoarece stimulează regenerarea pielii și reduce inflamația. În plus, poate fi utilizat ca produs cu factor de protecție solară în cazul unei expuneri moderate la soare, deoarece are SPF de aproximativ 3-4.

ULEIUL DE NUCA 
  • Ulei de nuca, presat la rece, pentru toate tipurile de piele si par. Uleiul conține și vitamina E care hidratează, catifelează si atenueaza ridurile si liniile fine, hidrateaza si atenueaza cearcanele.  Are o textura lejera fiind recomanda atat pentru ten matur, uscat, deshidratat, ridat, cat si pentru tenul mixt, gras.

Uleiul de nucă este un izvor constant al antioxidanților și vitaminelor B, previne îmbătrânirea prematură a pielii.. Ambele apără pielea față de stresul oxidativ, reduce pagubele cauzate de radicalii liberi. Datorită conținutului său de vitamina E ajută la menținerea pielii suple, flexibile și tinere. Datorită Omega 3 și 6 din compoziție este potrivit tratării pielii terne, uscate, cu eczeme, care va fi hidratat la nivel celular. Totodată, are efect de tonifiere și de regenerare. Este o resursă bogată de seleniu, fosfor, magneziu, zinc, fier și calciu. Datorită antioxidanților din compoziție, uleiul de nucă protejează pielea de efectele negative ale radicalilor liberi. Hidratează pielea după expunerea la soare. Recomandat pentru pielea matură, uscată, deshidratată, iritată, afectată de eczeme, psoriazis.

Uleiul de nucă se poate folosi și pentru hidratarea părului. Bogat în Omega 3 și vitamina E, uleiul hidratează părul, previne căderea și menține scalpul curat, fară mătreață. Uleiul de nucă este, de asemenea, bogat în potasiu care reglează circulația și stimulează creșterea părului. Recomandat pentru toate tipurile de păr, inclusiv pentru părul deteriorat, uscat, vopsit chimic, fără strălucire.

Gramaj: 80 gr

Informații suplimentare

Gotu nature

Ulei de nuca presat la rece, extract de LAVANDA, BRUSTURE, CENTELLA ASIATICA

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…