Close

Folosirea site-ului https://elidor.ro/, implica acceptarea unor termene si conditii. SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.  isi asuma dreptul de a face modificari ale acestora, fara o notificare prealabila. Versiunea actuală poate fi citita accesand link-ul “Termeni si conditii” din josul paginilor site-ului. Toate informatiile continute in acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Înaintea achiziţionării oricărui produs . PONTICA INVESTMENT S.R.L., este recomandat să cititi cu atentie prospectul. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele alimentare nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala. Produsele sunt avizate pentru punerea lor pe piata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Proprietarul site-ului este PONTICA INVESTMENT S.R.L si este intretinut si administrat de aceasta. PONTICA INVESTMENT S.R.L. are sediul social in Bucuresti, SECTOR 4, STR. LAMAITEI, NR.2, are adresa de email office@elidor.ro. Este inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/28778/1992, cod unic de inregistrare RO3596979.

Intregul continut al site-ului https://elidor.ro/ – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica, scripturi, programe si alte date – este proprietatea https://elidor.ro/ si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul https://elidor.ro/ a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

PONTICA INVESTMENT S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul https://elidor.ro/ si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc. PONTICA INVESTMENT S.R.L. nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele https://elidor.ro/ sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

PONTICA INVESTMENT S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii PONTICA INVESTMENT S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Cei care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. S.C. PONTICA INVESTMENT S.R.L are dreptul de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. PONTICA INVESTMENT S.R.L. nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii SC PONTICA INVESTMENT S.R.L. si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, societatii SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.

SECURITATEA INFORMATIILOR

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Orice reclamatie cu privire la eventualele defectiuni ale produselor va fi adusa la cunostinta SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, spre solutionare. In cazul in care produsele sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea sumelor incasate deja de SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.in termen de 30 de zile, dar nu si alte despagubiri. SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.condamna incercarile de frauda si acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.de la acest client.

SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi sau caracteristici. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@elidor.ro.

Expedierea produselor se face in termen de 48 de ore (2 zile lucratoare) de la receptionarea si pregatirea comenzii.

Conditiile de transport se aplica doar pentru livrarile pe teritoriul Romaniei.

CONDITII PENTRU RETURNAREA PRODUSELOR

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Notificarea se va data, semna si trimite de catre Dumneavoastra prin posta la adresa: str. Valea Lunga, nr 58, sect 6, Bucuresti, in atentia Departamentului Juridic. In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Orice conflict aparut intre SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, S.C. PONTICA INVESTMENT S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, SECTOR 4, STR. LAMAITEI, NR.2, are adresa de email office@elidor.ro, inmatriculata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/28778/1992, cod unic de inregistrare RO3596979 are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Prin furnizarea adresei de email pe site-ul https://elidor.ro/ va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email) sa intre in baza de date a societatii SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.

Toti cei care au furnizat adresa de email in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing de pe site-urile administrate de SC PONTICA INVESTMENT S.R.L., efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii din partea S.C. PONTICA INVESTMENT S.R.L..

SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existenta a societatii. Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.si nu vor fi dezvaluite tertilor.

SC PONTICA INVESTMENT S.R.L.garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18).Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la punctul de lucru S.C. PONTICA INVESTMENT S.R.L., adresa Valea Lunga nr 58, sector 6, Bucuresti. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.